Αλατισμένη φαρμακευτική πρώτη ύλη CAS 30123-17-2 νατρίου Tianeptine για Nootropic Supplyment

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα XRD
Πιστοποίηση GMP
Αριθμό μοντέλου 30123-17-2
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T τράπεζα, Western Union, Bitcoin, κ.λπ.
Δυνατότητα προσφοράς 100kg/μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
CAS 30123-17-2 Όνομα Προϊόντος Άλας νατρίου Tianeptine
Τύπος φαρμακευτικές πρώτες ύλες Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση Για Nootropic Supplyment Αλλιώς Νάτριο Tianeptine
Δοκιμή 99% min λέξεις-κλειδιά Νάτριο Tianeptine
Υψηλό φως

Πρώτη ύλη Pharm

,

ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Νάτριο αλατισμένο CAS 30123-17-2 κορυφαίας ποιότητας API Tianeptine για Nootropic SupplymentΛεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα προϊόντων: Άλας νατρίου Tianeptine
CAS: 30123-17-2
MF: C21H24ClN2NaO4S
MW: 458.93
EINECS: 250-059-3
Αρχείο μορ.: 30123-17-2.mol

Κατηγορίες προϊόντων: Μεσάζοντες & λεπτές χημικές ουσίες Φαρμακευτικά είδη Heterocycles Ενώσεις θείου & σελήνιου Stablon, Coaxil, Tatinol API Ανασταλτικοί παράγοντες
Σημείο τήξης: 1800C
Temp αποθήκευσης. : Αποξηράνετε RT
Χημικές ιδιότητες: Λευκό στην κιτρινωπή σκόνη
Χρήση: Τρικυκλική ένωση με psychostimulant, το αντι-έλκος και τις αντιεμετικές ιδιότητες. Καταπραϋντικός
Χρήση: Tianeptine (ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ) (Stablon, Coaxil, Tatinol) είναι ένα εκλεκτικό φάρμακο του (SSRE) ανυψωτών σεροτονίνης reuptake που χρησιμοποιείται για τη μεταχείρηση σημαντικών καταθλιπτικών επεισοδίων (ήπιος, μέτριος, ή αυστηρός).

 

Περιγραφή:

 

Το νάτριο Tianeptine χρησιμοποιείται πρώτιστα για τις ιδιότητές του ώθησης και αντι-ανησυχίας διάθεσης. Αυτή η ουσία έχει επίσης τις nootropic δυνατότητες στους σεβασμούς στα άτομα την των οποίων γνώση προσκρούει αρνητικά από οι αναταραχές διάθεσης. Έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εστίαση και τη συγκέντρωση στα άτομα που έχουν τα φτωχά εύρη προσοχής επίσης.

Η καταθλιπτική ασθένεια καταστρέφει τα εκατομμύρια των ζωών. Το Tianeptine είναι neuroprotective ένα καταπραϋντικό που αντιστρέφει τη νευρωνική ζημία και τη μόνιμη δυστυχία που προκαλούνται από τη χρόνια, ανεξέλεγκτη πίεση. Το Tianeptine ενεργεί και οι δύο ως μη-καταπραΰνοντας πράκτορας αντι-ανησυχίας και μη-υποκινώντας διάθεση-brightener. Μεμονωμένα στην κλινική ιατρική, το tianeptine ενεργεί ως εκλεκτικός ανυψωτής σεροτονίνης reuptake. Η μπερδεύοντας αποτελεσματικότητά της ως καταπραϋντικός επεξηγεί πώς λίγη σύγχρονη ψυχιατρική ιατρική καταλαβαίνει πραγματικά για το μυαλό, τη διάθεση και την κατάθλιψη.

Το Tianeptine είναι χημικά τρικυκλικό ένα καταπραϋντικό (TCA), αλλά έχει τις διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από χαρακτηριστικά TCAs δεδομένου ότι η πρόσφατη έρευνα προτείνει ότι το tianeptine παράγει τα καταπραϋντικά αποτελέσματά του μέσω της έμμεσης αλλαγής glutamate της δραστηριότητας δεκτών (δηλ., δέκτες AMPA και δέκτες NMDA) και της απελευθέρωσης BDNF, έχοντας επιπτώσεις με τη σειρά στη νευρική πλαστικότητα.

 

Εφαρμογή:

 

Το Tianeptine παρουσιάζει αποτελεσματικότητα ενάντια στα σοβαρά καταθλιπτικά επεισόδια (σημαντική κατάθλιψη), συγκρίσιμη με το amitriptyline, το imipramine και το fluoxetine, αλλά με σημαντικά λιγότερες παρενέργειες. Αποδείχθηκε για να είναι αποτελεσματικότερο από το maprotiline σε μια ομάδα ανθρώπων με τη συνυπάρχοντας κατάθλιψη και την ανησυχία. Το Tianeptine επιδεικνύει επίσης τις σημαντικές ιδιότητες αγχολυτικών και είναι χρήσιμο στη μεταχείρηση ενός φάσματος των αναταραχών ανησυχίας συμπεριλαμβανομένης της αναταραχής πανικού, όπως αποδεικνύεται από μια μελέτη στην οποία αέριο του CO2 εκείνων των το χορηγημένο 35% (carbogen) στη θεραπεία paroxetine ή tianeptine παρουσίασε ισοδύναμα αποτελέσματα πανικός-φραξίματος. Όπως πολλά αντικαταθλιπτικά χάπια (συμπεριλαμβανομένου του bupropion, οι εκλεκτικοί ανασταλτικοί παράγοντες σεροτονίνης reuptake, οι ανασταλτικοί παράγοντες σεροτονίνη-norepinephrine reuptake, το moclobemide και πολυάριθμα άλλα) μπορεί επίσης να έχει μια ευεργετική επίδραση στη γνώση στους ανθρώπους με την κατάθλιψη-προκληθείσα γνωστική δυσλειτουργία.

Το άλας νατρίου Tianeptine είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται πρώτιστα στην επεξεργασία σημαντικής καταθλιπτικής αναταραχής, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί το άσθμα ή το σύνδρομο ευερέθιστων εντέρων. Χημικά είναι τρικυκλικό ένα καταπραϋντικό (TCA), αλλά έχει τις διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από χαρακτηριστικά TCAs δεδομένου ότι η πρόσφατη έρευνα προτείνει ότι το tianeptine παράγει τα καταπραϋντικά αποτελέσματά του μέσω της έμμεσης αλλαγής glutamate της δραστηριότητας δεκτών (δηλ., δέκτες AMPA και δέκτες NMDA) και της απελευθέρωσης BDNF, έχοντας επιπτώσεις με τη σειρά στη νευρική πλαστικότητα.
Το Tianeptine έχει τις καταπραϋντικές και ιδιότητες αγχολυτικών (αντι-ανησυχία) με μια σχετική έλλειψη sedative, αντιχολινεργικών και καρδιαγγειακών δυσμενών αποτελεσμάτων, προτείνοντας κατά συνέπεια είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση στους ηλικιωμένους και σε εκείνοι μετά από την απόσυρση οινοπνεύματος τέτοια πρόσωπα μπορούν να είναι πιό ευαίσθητα στα δυσμενή αποτελέσματα των ψυχοτροπικών φαρμάκων. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν την πιθανή σπασμολυτική (αντι-σύλληψη) και αναλγητική (painkilling) δραστηριότητα του tianeptine μέσω της άμεσης ή προς τα κάτω διαμόρφωσης των δεκτών αδενοσίνης Α1 (δεδομένου ότι τα αποτελέσματα μπόρεσαν να εμποδιστούν πειραματικά από τους αντιπάλους αυτού του δέκτη).

 

COA:

 

Όνομα προϊόντων Νάτριο Tianeptine
Δοκιμές Προδιαγραφές Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκό στην κιτρινωπή σκόνη, πολύ υγροσκοπικός. Off-white σκόνη, πολύ υγροσκοπικός.
Διαλυτότητα Διαλυτή ουσία Freetly στο νερό και τη μεθανόλη και το διχλωρομεθάνιο Συμμορφώνεται
Προσδιορισμός (1) από το IR, για να ταιριάξουν με τα πρότυπα εργασίας Συμμορφώνεται
(2) δίνει την αντίδραση του νατρίου Συμμορφώνεται
Ακαθαρσίες Α ≤0.1% Μην ανιχνευμένος
Σχετικές ενώσεις Οποιαδήποτε ακαθαρσία ≤0.1% <0>
Συνολικές ακαθαρσίες ≤0.4% 0,25%
Υπόλοιποι διαλύτες Acetidin≤ 0,5% Μην ανιχνευμένος
Dichloromethane≤ 0,06% Μην ανιχνευμένος
Methanol≤ 0,3% Μην ανιχνευμένος
Ακετόνη ≤ 0,5% Μην ανιχνευμένος
Acetonitrile≤0.041% Μην ανιχνευμένος
Ethanol≤0.5% 0,04%
Ν, Ndimethylformamide≤0.088% Μην ανιχνευμένος
Νερό ≤ 5,0% 1.38%
Δοκιμή 99.0%-101.0% (στην άνυδρη βάση) 99.98%
Συμπέρασμα Προσαρμοστείτε σε EP8.0

 

Αλατισμένη φαρμακευτική πρώτη ύλη CAS 30123-17-2 νατρίου Tianeptine για Nootropic Supplyment 0

 

 

Αλατισμένος κατασκευαστής CAS 30123-17-2 νατρίου 99% Tianeptine για Nootropic Supplyment