MKC 231 σκόνη φαρμακευτικό ενδιάμεσο CAS 135463-81-9 Sarms Coluracetam Nootropic

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα XRD
Πιστοποίηση GMP
Αριθμό μοντέλου 135463-81-9
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T τράπεζα, Western Union, Bitcoin, κ.λπ.
Δυνατότητα προσφοράς 100kg/μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
CAS 135463-81-9 Όνομα Προϊόντος Coluracetam
Τύπος φαρμακευτικά ενδιάμεσα Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Χρήση Φάρμακο υγείας εγκεφάλου Αλλιώς Mkc-231
Δοκιμή 99% λέξεις-κλειδιά Mkc-231
Υψηλό φως

nootropics εγκεφάλου

,

μνήμη που ενισχύει τα συμπληρώματα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Σκόνη MKC 231 Sarms Coluracetam CAS 135463-81-9 Nootropic με την τιμή εργοστασίων

COLURACETAM

 

MKC 231 σκόνη φαρμακευτικό ενδιάμεσο CAS 135463-81-9 Sarms Coluracetam Nootropic 0

CAS: 135463-81-9

MF: C19H23N3O3

MW: 341.4

Συνώνυμα: COLURACETAM Ν (2,3-διμεθυλικός-5,6,7,8-tetrahydrofuro [2,3-β] quinolin-4) - (2-oxopyrrolidin-1) ακεταμίδιο 2 1-Pyrrolidineacetamide, 2-oxo-ν (5,6,7,8-tetrahydro-2,3-dimethylfuro [2,3-β] quinolin-4) - Coluracetam, mkc-231 1 [ν (2,3-διμεθυλικός-5,6,7,8-tetrahydrofuro [2,3-β] quinolin-4) carbaMoylMethyl] pyrrolidin-2-ένα Bci-540 Coluracetam, >=99% 2-oxo-ν (5,6,7,8-tetrahydro-2,3-διμεθυλικός-furo [2,3-β] quinolin-4) - 1-pyrrolidineacetamide

 

Αυτό που είναι Nootropics


Το Nootropics είναι συμπληρώματα, φάρμακα, ή λειτουργικά τρόφιμα, τα οποία ενισχύουν τις γνωστικές λειτουργίες όπως η νοημοσύνη, μνήμη, και στρέφονται.


Το Nootropics, colloquially καλούμενο τα «έξυπνα φάρμακα,» έχει δει μια εισροή ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών ως αναζήτηση ανθρώπων των τρόπων να μεγιστοποιήσει η δυνατότητα του εγκεφάλου τους.

 


Αυτό που είναι Coluracetam


(1) Coluracetam, όπως ως mkc-231 έχει ταξινομηθεί ως nootropic πράκτορας. Ξέρει για να ενισχύονται τα γνωστικά αποτελέσματα, βασισμένα στους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει τη λήψη χολίνης. Αρχικά αναπτυγμένη για να θεραπεύσει του Alzheimer η ασθένεια, Coluracetam βρέθηκε για να είναι αποτελεσματικότερη ως nootropic και είναι καθαρώς πωλημένη ως γνωστικός ανυψωτής.

(2) είναι ένα από το νεώτερο nootropics racetam για να φθάσει στην αγορά. Δεδομένου ότι Coluracetam ενισχύει τα επίπεδα χολίνης στον εγκέφαλο και το σώμα, αυξάνει την παραγωγή της ακετυλοχολίνης. Χωρίς ακετυλοχολίνη, δεν θα ήμαστε σε θέση να θυμηθούμε τον απλούστερο των γεγονότων ή να κινήσουμε τους μυς μας. Έχει αναφερθεί ότι Coluracetam όχι μόνο αυξάνει τα επίπεδα ακετυλοχολίνης αλλά και επιταχύνει τη ροή του.

 


Οφέλη και αποτελέσματα


(1) Coluracetam προσφέρει σε πολλά οφέλη, εντούτοις, τη διέγερση είναι η δυνατότητά του να βελτιώσει τη μακροπρόθεσμη μνήμη μέσα στα μνήμη-εξασθενισμένα άτομα. Οι άνθρωποι έχουν εξετάσει Coluracetam, αλλά η πλειοψηφία της δοκιμής έχει πραγματοποιηθεί με τα ζώα. Όταν εξετάζεται στους αρουραίους χρησιμοποιώντας μια συνήθως χρησιμοποιημένη δοκιμή λαβυρίνθου, μνήμη βελτιωμένη. Τα αποτελέσματα συνεχίστηκαν, βελτιώνοντας τη μνήμη αφότου είχε αφήσει αυτό το συμπλήρωμα το σύστημά τους. Αυτό δείχνει ότι Coluracetam μπορεί να έχει τα ενδεχομένως μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

(2) όπως αναφέρεται, όταν εξετάζεται μέσα στα ίχνη φάσης 2A, Coluracetam έδειξε ότι ήταν αποτελεσματικό στη μεταχείρηση και της κατάθλιψης και της ανησυχίας. Μερικοί ασθενείς δεν είχαν δοκιμάσει οποιαδήποτε θετικά αποτελέσματα στο παρελθόν με τη λήψη των αντικαταθλιπτικών χαπιών, όμως είχαν δοκιμάσει τα οφέλη σύνδεσαν με Coluracetam. Αξιολογώντας τα επίπεδα κατάθλιψης, 36 τοις εκατό των συμμετεχόντων δοκίμασαν τις σημαντικές βελτιώσεις.

(3) πολλοί άλλοι χρήστες εξέφρασαν επίσης τον τρόπο με τον οποίο αυτό το συμπλήρωμα δημιουργεί τα συναισθήματα της ικανοποίησης και της βαθιάς ειρήνης. Όταν χρησιμοποιείται με άλλα racetams, Coluracetam παράγει τα nootropic-όπως αποτελέσματα. Όχι μόνο η μνήμη βελτιώνεται, αλλά απόφαση - που κάνει, μαζί με διάφορα άλλα γνωστικά αποτελέσματα αυξηθείτε. Αυτό έχει παρουσιαστεί μέσω διάφορων μελετών, αναφέροντας ότι Coluracetam ενισχύει τη γενική ταχύτητα των επιπέδων γνώσης και συγκέντρωσης.

(4) Coluracetam έχει αποδειχθεί επίσης για να έχει τα αποτελέσματα τονωτικών. Εάν πάσχετε από το dreariness το πρωί, η λήψη αυτού nootropic θα μπορούσε να βοηθήσει να αυξήσει τα ενεργειακά επίπεδα έτσι ώστε είστε σε θέση να πλησιάσετε την ημέρα με το βελτιωμένο κίνητρο. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις, που διατηρούν μια άκρη στον εργασιακό χώρο.

 

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΌΣΗΣ

Δεδομένου ότι τα θέματα μελέτης ήταν κυρίως αρουραίοι, δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε συνιστώμενες ανθρώπινες δόσεις, αλλά υπάρχει μια γενική οδηγία για τη μετατροπή.

Στους αρουραίους, η δόση κυμάνθηκε μεταξύ 1 mg/$l*kg και 10 mg/$l*kg ανά ημέρα. Με τη χρησιμοποίηση του αλλομετρικού ξελεπιάσματος, η δόση γίνεται 2,9 mg/$l*kg στους ανθρώπους, έτσι η μέση δόση δεν πρέπει να υπερβεί 203,5 mg καθημερινά για κάποιο σε μια χαρακτηριστική κατηγορία βάρους.

Δεν υπάρχουν πάρα πολύ πληροφορίες για να δείξουν την τοξικότητα Coluracetam, αν και οι δόσεις που δόθηκαν στις ανωτέρω αυξήσεις δεν παρουσίασαν καμία αρνητική παρενέργεια. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει έναν nootropic πριν, μπορείτε να αναπτύξετε τη μεταγενέστερη χρήση πονοκέφαλου, η οποία είναι μια κοινή στους πρώτους χρήστες φορά. Με τη συσσώρευση του Coluracetam με τη χολίνη, θα μειώσετε αυτόν τον κίνδυνο.

 

Εφαρμογή

 

Μνήμη και εκμάθηση
Το Coluracetam αποδεικνύεται για να βελτιώσει τη γνωστικές λειτουργία και τη μνήμη στους αρουραίους, και θεωρητικά, τα ίδια αποτελέσματα αναμένονται στα ανθρώπινα οντα. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από BrainCells Inc, παρουσίασε βελτίωση μνήμης στους αρουραίους που δόθηκε η ουσία AF64A (νευρώνας-συγκεκριμένο neurotoxin) για 8 ημέρες μαζί με Coluracetam στις δόσεις 3mg. Αυτοί οι αρουραίοι τέθηκαν μέσω του τυποποιημένου λαβυρίνθου νερού Morris για να χαρακτηρίσουν τη δυνατότητά τους να το περάσουν, και ακόμα και μέχρι 72 ώρες μετά από την τελευταία δόση 8mg, ήταν ακόμα ικανοί. Μια άλλη βασική εύρεση αυτής της μελέτης ήταν ότι τα αποτελέσματα ήταν ακόμα προφανή 3 ημέρες μετά από την τελευταία δόση, ακόμα κι αν η συγκέντρωση ορών Coluracetam ήταν αμελητέα.

Κατάθλιψη και ανησυχία
BrainCells Inc, διαπίστωσε ότι μια δόση 240mg (χωρίστε σε τρεις καθημερινές δόσεις 80mg) ήταν χρήσιμη στη μεταχείρηση σημαντικής κατάθλιψης ομο-morbid με GAD (γενικευμένη αναταραχή ανησυχίας). Εντούτοις, οι διαφορές ήταν οι εντονότερες σε εκείνοι που δεν βρήκαν την ανακούφιση σε χρησιμοποίηση των τυποποιημένων αντικαταθλιπτικών χαπιών. Μετά από μια δόση, δεν υπήρξε καμία αξιοπρόσεχτη διαφορά, αλλά μετά από 2 δόσεις σε 80mg, 36% είχε βελτιώσει τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής αξιολόγησης της κατάθλιψης.

Όραση
Το Coluracetam έχει συνδεθεί με τα οπτικά οφέλη όπως το ενισχυμένες όραμα χρώματος, η αναγνώριση και η ζωηράδα. Αν και δεν υπάρχει οποιαδήποτε αδιαμφισβήτητη ένδειξη να υποστηριχθούν οι μηχανισμοί πίσω από αυτό το όφελος, οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι Coluracetam λειτουργεί στο μέρος του εγκεφάλου που τρέχει τις οπτικές διαδικασίες.

 

MKC 231 σκόνη φαρμακευτικό ενδιάμεσο CAS 135463-81-9 Sarms Coluracetam Nootropic 1

 

Σκόνη MKC 231 Sarms Coluracetam CAS 135463-81-9 Nootropic με την τιμή εργοστασίων