Σκόνη Unifiram Nootropics χρώματος CAS 272786-64-8 άσπρη για τη βελτίωση μνήμης

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα XRD
Πιστοποίηση GMP
Αριθμό μοντέλου 272786-64-8
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T τράπεζα, Western Union, Bitcoin, κ.λπ.
Δυνατότητα προσφοράς 100kg/μήνας

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
CAS 272786-64-8 Όνομα προϊόντων Unifiram
Τύπος Φαρμακευτικές πρώτες ύλες Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Χρήση Για τη βελτίωση μνήμης Αλλιώς Unifiram
Δοκιμή 99.5% Λέξεις κλειδί Unifiram
Υψηλό φως

μαζικό nootropics

,

μνήμη που ενισχύει τα συμπληρώματα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Σκόνη Unifiram CAS 272786-64-8 Nootropics για τη βελτίωση μνήμης

 

Περιγραφή:

 

Η ένωσή της είναι γνωστή ως AMPAkine λόγω της άσκησης των περισσότερων από τις ενέργειές της μέσω του δέκτη AMPA (ένα από τα τρία κύρια υποσύνολα glutamate των δεκτών, παράλληλα με NDMA και kainate). Αυτή η αύξηση της λειτουργίας AMPA φαίνεται να στηρίζεται επίσης στην ενίσχυση κάνοντας σήμα μέσω της περιοχής συνδέσεων γλυκίνης των δεκτών NMDA, αν και η μια ελάχιστη σηματοδότηση περνά από το δέκτη NMDA έπειτα που τα οφέλη στους δέκτες AMPA φαίνονται ανάλογα της δόσης.
Το Sunifiram (DM-235) είναι ένα παραγόμενο από piperazine φάρμακο ampakine που ενεργεί ως θετικός αλλοστερικός διαμορφωτής των δεκτών AMPA, και έχει τα nootropic αποτελέσματα στις ζωικές μελέτες με τη σημαντικά υψηλότερη δύναμη από piracetam. Διάφορες σχετικές ενώσεις είναι γνωστές, η πιό γνωστή ύπαρξη unifiram (DM-232). Αυτή η αύξηση από το sunifiram συνδέεται με ένα inphosphorylation αύξησης AMPAR μέσω της ενεργοποίησης της πρωτεϊνικής κινάσης ΙΙ (CaMKII) και μια αύξηση phosphorylation NMDAR μέσω της ενεργοποίησης της πρωτεϊνικής κινάσης Γ α (PKCα). Πιο συγκεκριμένα, sunifiram υποκινεί τη γλυκίνη-δεσμευτική περιοχή NMDAR με συνακόλουθο PKCαactivation μέσω της κινάσης Src. Η αύξηση της δραστηριότητας PKCα προκαλεί για να ενδυναμώσει hippocampal LTP μέσω της ενεργοποίησης CaMKII.
Το Sunifiram βελτιώνει τα γνωστικά ελλείμματα μέσω της κινάσης ΙΙ εκκέντρων ενεργοποίηση κινάσεων Γ andprotein. Το Unifiram είναι ένας θετικός αλλοστερικός διαμορφωτής των δεκτών AMPA σας (επίσης γνωστών ως 2 αμινο-3-υδροξύ-5-μεθυλικός-4-isoxazolepropionic όξινοι δέκτες). Σαν Ampakine, glutamate αποτελεσμάτων Unifiram λήψη στον εγκέφαλο που προκαλεί την καλύτερη συναπτική μετάδοση μεταξύ των νευρώνων. Το Unifiram υποκινεί επίσης την παραγωγή ακετυλοχολίνης που καθιστά το μηχανισμό δράσης του πολύ παρόμοιο με Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam και άλλο nootropics racetam. Έχει υπάρξει λιγότερη έρευνα σε Unifiram από το αντίστοιχό του Sunifiram, αλλά αυτές οι δύο χημικές ουσίες είναι στενά συνδεδεμένες και θεωρημένες για να εργαστούν με σχεδόν τους ίδιους τρόπους.

 

Εφαρμογή:

 

Το Unifiram είναι ιδιαίτερα ένα ισχυρό AMPAkine-όπως nootropic με τα antiamnesic και γνώση-ενισχύοντας αποτελέσματα στις ζωικές μελέτες μέχρι στην υψηλότερη δύναμη τριών μεγεθών από piracetam. Οι αναθεωρήσεις χρηστών και τα κούτσουρα Sunifiram δείχνουν το γεγονός ότι αυτό το συμπλήρωμα καθιστά την ανάκληση πληροφοριών πολύ ευκολότερη και σας βοηθά να σκεφτείτε πιό σαφώς. Το Sunifiram συγκρίνεται με Noopept αρκετά λόγω των παρόμοιων επιπέδων δύναμής τους. Οι αρχικές παρατηρήσεις προτείνουν ότι Sunifiram είναι καλύτερο ως ενισχυτή μνήμης ενώ Noopept να έχει μια άκρη στην αυξανόμενες εστίαση και την επαγρύπνηση.

Όπως το Racetams, Unifiram θεωρείται για να βελτιώσει την εκμάθηση, τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη διανοητική ενέργεια και τη βασική γνώση. Ξέρουμε ότι τα αυξανόμενα επίπεδα glutamate και ακετυλοχολίνης βελτιώνουν την υγεία των κυττάρων εγκεφάλου σας και διευκολύνουν τους νευρώνες να σταλούν τα σήματα μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη επεξεργασία των πληροφοριών, περισσότερη σαφήνεια των σκεπτόμενων, αντι -αντι-amnesiac αποτελεσμάτων και του βελτιωμένου εύρους προσοχής.
Στις αρχικές μελέτες, Unifiram φαίνεται να προσφέρει τα σημαντικά ισχυρότερα αποτελέσματα έναντι άλλου nootropics, εντούτοις περισσότερες μελέτες πρέπει να πραγματοποιηθούν προτού να εισαγάγει αυτό το συμπλήρωμα τη διαδεδομένη χρήση. Οι πρώτες μελέτες για Unifiram ήταν μόνο δημοσιευμένη το 2002 έτσι ερευνητική ιστορία είναι αρκετά περιορισμένες. Κατόπιν αυτού, τι ξέρουμε από τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ συναρπαστικός. Σε μια ερευνητική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στους αρουραίους που εκτέθηκαν σε έναν λαβύρινθο νερού Morris, μια μικρή δόση Unifiram ήταν σε θέση να αντιστρέψει τα αποτελέσματα ενός φαρμάκου amnesiac που χορηγήθηκε στους αρουραίους. Η λήψη Unifiram αύξησε τη δυνατότητά τους να θυμηθούν τη σωστή πορεία για να πλοηγήσει το λαβύρινθο και βελτίωσε επίσης την απόδοση σε μια κοινωνική δοκιμή εκμάθησης.

 

Λειτουργεί:

 

Το Unifiram μπορεί βελτιωμένη μνήμη
Το Unifiram μπορεί αυξανόμενη δυνατότητα εκμάθησης
Το Unifiram μπορεί βελτιωμένη γνωστική επεξεργασία
Το Unifiram μπορεί υψωμένες αντανακλάσεις
Το Unifiram μπορεί υψωμένη αντίληψη
Το Unifiram μπορεί μειωμένη ανησυχία
Το Unifiram μπορεί μειωμένη κατάθλιψη

 

 

SARM (ακατέργαστη σκόνη)
MK-2866 (Ostarine)
Gts-21
GW-501516 (Cardarine)
S-23
Lgd-4033 (Ligandrol)
Lgd-3303
MK-677 (Ibutamoren)
SR9009
SR9011
RAD140
Yk-11
Aicar
Laxogenin

 

Σκόνη Unifiram Nootropics χρώματος CAS 272786-64-8 άσπρη για τη βελτίωση μνήμης 0

 

Σκόνη Unifiram CAS 272786-64-8 Nootropics για τη βελτίωση μνήμης