Κίτρινες κρυστάλλινες ενεργές συστατικό ιατρικής/σκόνη CAS 564-25-0 Doxycycline

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα XRD
Πιστοποίηση GMP
Αριθμό μοντέλου 564-25-0
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτεί
Χρόνος παράδοσης 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς 5000kg/year

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
CAS αριθ. 564-25-0 Άλλα ονόματα Doxycyclin hyclate
NamRopivacainee προϊόντων Doxycycline Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Δοκιμή 99% Doxycycline Βαθμός Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση Δροσερή ξηρά αποθήκευση Εφαρμογή Φαρμακευτικοί ακατέργαστοι μεσάζοντες
Υψηλό φως

pharm πρώτη ύλη

,

ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

,

κίτρινη κρυστάλλινη σκόνη CAS 564-25-0 Doxycycline

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Κίτρινες κρυστάλλινες ενεργές συστατικό ιατρικής/σκόνη CAS 564-25-0 Doxycycline

Εισαγωγή:

Το HCL Doxycycline είναι αντιβακτηριακό φάσμα είναι πολύ στενό Tetracycline και Terramycin, αλλά έχει την καλύτερη επίδραση, είναι ευαίσθητο στο σταφυλόκοκκο - χρυσό tetracycline-ανθεκτικού, oxytetracycline, μακράς διαρκείας χρόνος. Χρησιμοποιείται συχνά στη γεροντική χρόνια βρογχίτιδα, τη μόλυνση αναπνευστικών οδών, τη μόλυνση πνευμόνων, την οξεία αμυγδαλίτιδα, mycoplasma την πνευμονία, τη μόλυνση ουρικών κομματιών, τη δηλητηρίαση αίματος, τη βακτηριακή δυσεντερία, οξύ lymphadenitis, κ.λπ. Είναι πολύ δημοφιλές Nephropathy στον ασθενή λόγω της unobvious δηλητηρίασής του για το νεφρό.

Λειτουργία για το doxycycline πρώτων υλών:


1. Μεταχειριστείτε μια ευρεία ποικιλία των βακτηριακών μολύνσεων και σταματήστε την αύξηση των βακτηριδίων.
2. Προλάβετε την ελονοσία που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της αναπνευστικής οδού, του ουρικού κομματιού που προκαλούνται από τα ευαίσθητα βακτηρίδια και της χολικής μόλυνσης κομματιών. Το αντιβακτηριακό φάσμα και tetracycline, oxytetracycline βασικό ίδιο πράγμα, το σώμα, αντιβακτηριακή εξωτερική δύναμη είναι ισχυρότερα από tetracycline. Αυτό το προϊόν είναι στενά συνδεδεμένο tetracycline και oxytetracycline στη μικροβιακή διαγώνια αντίσταση. Η προφορική απορρόφηση είναι καλή. Κυρίως χρησιμοποιημένος για τα ευαίσθητα gram-positive βακτηρίδια και τα gram-negative βακτηρίδια που προκαλούνται από την ανώτερη μόλυνση αναπνευστικών οδών, την αμυγδαλίτιδα, τη χολική μόλυνση, lymphadenitis, cellulitis, τη γηριατρική χρόνια βρογχίτιδα, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται επίσης στη θεραπεία typhus, qiang ασθένεια σκουληκιών, όπως mycoplasma η πνευμονία. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε στη θεραπεία της χολέρας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προλάβει την κακοήθεις ελονοσία και leptospira τη μόλυνση. Ανθεκτικός στο doxycycline, το doxycycline και minocycline στα semisynthetic tetracycline φάρμακα, αντιβακτηριακή επίδραση από φυσική. Το Doxycycline είναι ισχυρότερο, η χρήση είναι ευρύτερη, η αντίσταση είναι μικρή, ανήκει στη ζωική τοξικότητα στο άλογο, το χοίρο, το κοτόπουλο και τη μεγάλη δόση των μικρών ζώων.

Εφαρμογή για το doxycycline πρώτων υλών:


Σχεδόν το ίδιο αντιβακτηριακό φάσμα με tetracycline και oxytetracycline, Doxycycline Hyclate έχει την ισχυρότερη εσωτερική και εξωτερική αντιβακτηριακή επίδραση από tetracycline. Ο μικροοργανισμός έχει πολύ την διαγώνιος-αντίσταση με Doxycycline Hyclate, και tetracycline και oxytetracycline. Καλή προφορική απορρόφηση. Κυρίως χρησιμοποιημένος στην ανώτερη μόλυνση αναπνευστικών οδών, αμυγδαλίτιδα, χολική μόλυνση κομματιών, lymphadenitis, ανάφλεξη κυψελωτής ομάδας, χρόνια βρογχίτιδα που προκαλείται από τα sensive Gram-positive βακτηρίδια και τους gram-negative βακίλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να ελέγξει Typhus, echinococcosis Qiang, mycoplasma πνευμονία. Και χρησιμοποιημένος για να ελέγξει τη χολέρα, και να προλάβει την ελονοσία Falciparum και leptospirosis τη μόλυνση.

Όνομα προϊόντων DOXYCYCLINE
CAS αριθ. 564-25-0
MF C22H24N2O8
MW 444.44
Εμφάνιση Κίτρινη κρυστάλλινη σκόνη
Αγνότητα 99%

Κίτρινες κρυστάλλινες ενεργές συστατικό ιατρικής/σκόνη CAS 564-25-0 Doxycycline 0

Συσκευασία:

1

Κίτρινες κρυστάλλινες ενεργές συστατικό ιατρικής/σκόνη CAS 564-25-0 Doxycycline