30123-17-2 νάτριο Tianeptine ερευνητικών καταπραϋντικό φαρμάκων σκονών Nootropic

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα XRD
Πιστοποίηση GMP
Αριθμό μοντέλου 30123-17-2
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτεί
Χρόνος παράδοσης 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς 5000kg/year

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
CAS Όχι. 30123-17-2 Άλλα ονόματα S-1574
NamRopivacainee προϊόντων Άλας νατρίου Tianeptine Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Δοκιμή Άλας νατρίου 99% Tianeptine Βαθμός Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση Δροσερή ξηρά αποθήκευση εφαρμογή Φαρμακευτικοί ακατέργαστοι μεσάζοντες
Υψηλό φως

φαρμακευτικές πρώτες ύλες βαθμού

,

eszopiclone χαπιών ύπνου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

30123-17-2 νάτριο Tianeptine ερευνητικών καταπραϋντικό φαρμάκων σκονών Nootropic

Βασικές πληροφορίες.:

Όνομα προϊόντων: Άλας νατρίου Tianeptine
Δοκιμή: 99%
CAS αριθ.: 30123-17-2
Η συσκευασία προσάρμοσε: συσκευασία όπως απαιτείτε
M.F.: C21H24ClN2NaO4S
M.W.: 458.93
Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Ποιοτικά πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
Χρήση: Επεξεργασία της κατάθλιψης.

Περιγραφή:


Το νάτριο Tianeptine χρησιμοποιείται πρώτιστα για τις ιδιότητές του ώθησης και αντι-ανησυχίας διάθεσης. Αυτή η ουσία έχει επίσης τις nootropic δυνατότητες στους σεβασμούς στα άτομα την των οποίων γνώση προσκρούει αρνητικά από οι αναταραχές διάθεσης. Έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εστίαση και τη συγκέντρωση στα άτομα που έχουν τα φτωχά εύρη προσοχής επίσης.
Η καταθλιπτική ασθένεια καταστρέφει τα εκατομμύρια των ζωών. Το Tianeptine είναι neuroprotective ένα καταπραϋντικό που αντιστρέφει τη νευρωνική ζημία και τη μόνιμη δυστυχία που προκαλούνται από τη χρόνια, ανεξέλεγκτη πίεση. Το Tianeptine ενεργεί και οι δύο ως μη-καταπραΰνοντας πράκτορας αντι-ανησυχίας και μη-υποκινώντας διάθεση-brightener. Μεμονωμένα στην κλινική ιατρική, το tianeptine ενεργεί ως εκλεκτικός ανυψωτής σεροτονίνης reuptake. Η μπερδεύοντας αποτελεσματικότητά της ως καταπραϋντικός επεξηγεί πώς λίγη σύγχρονη ψυχιατρική ιατρική καταλαβαίνει πραγματικά για το μυαλό, τη διάθεση και την κατάθλιψη.
Το Tianeptine είναι χημικά τρικυκλικό ένα καταπραϋντικό (TCA), αλλά έχει τις διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από χαρακτηριστικά TCAs δεδομένου ότι η πρόσφατη έρευνα προτείνει ότι το tianeptine παράγει τα καταπραϋντικά αποτελέσματά του μέσω της έμμεσης αλλαγής glutamate της δραστηριότητας δεκτών (δηλ., δέκτες AMPA και δέκτες NMDA) και της απελευθέρωσης BDNF, έχοντας επιπτώσεις με τη σειρά στη νευρική πλαστικότητα.

Εφαρμογή:

Το Tianeptine παρουσιάζει αποτελεσματικότητα ενάντια στα σοβαρά καταθλιπτικά επεισόδια (σημαντική κατάθλιψη), συγκρίσιμη με το amitriptyline, το imipramine και το fluoxetine, αλλά με σημαντικά λιγότερες παρενέργειες. Αποδείχθηκε για να είναι αποτελεσματικότερο από το maprotiline σε μια ομάδα ανθρώπων με τη συνυπάρχοντας κατάθλιψη και την ανησυχία. Το Tianeptine επιδεικνύει επίσης τις σημαντικές ιδιότητες αγχολυτικών και είναι χρήσιμο στη μεταχείρηση ενός φάσματος των αναταραχών ανησυχίας συμπεριλαμβανομένης της αναταραχής πανικού, όπως αποδεικνύεται από μια μελέτη στην οποία αέριο του CO2 εκείνων των το χορηγημένο 35% (carbogen) στη θεραπεία paroxetine ή tianeptine παρουσίασε ισοδύναμα αποτελέσματα πανικός-φραξίματος. Όπως πολλά αντικαταθλιπτικά χάπια (συμπεριλαμβανομένου του bupropion, οι εκλεκτικοί ανασταλτικοί παράγοντες σεροτονίνης reuptake, οι ανασταλτικοί παράγοντες σεροτονίνη-norepinephrine reuptake, το moclobemide και πολυάριθμα άλλα) μπορεί επίσης να έχει μια ευεργετική επίδραση στη γνώση στους ανθρώπους με την κατάθλιψη-προκληθείσα γνωστική δυσλειτουργία.

Το άλας νατρίου Tianeptine είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται πρώτιστα στην επεξεργασία σημαντικής καταθλιπτικής αναταραχής, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί το άσθμα ή το σύνδρομο ευερέθιστων εντέρων. Χημικά είναι τρικυκλικό ένα καταπραϋντικό (TCA), αλλά έχει τις διαφορετικές φαρμακολογικές ιδιότητες από χαρακτηριστικά TCAs δεδομένου ότι η πρόσφατη έρευνα προτείνει ότι το tianeptine παράγει τα καταπραϋντικά αποτελέσματά του μέσω της έμμεσης αλλαγής glutamate της δραστηριότητας δεκτών (δηλ., δέκτες AMPA και δέκτες NMDA) και της απελευθέρωσης BDNF, έχοντας επιπτώσεις με τη σειρά στη νευρική πλαστικότητα.
Το Tianeptine έχει τις καταπραϋντικές και ιδιότητες αγχολυτικών (αντι-ανησυχία) με μια σχετική έλλειψη sedative, αντιχολινεργικών και καρδιαγγειακών δυσμενών αποτελεσμάτων, προτείνοντας κατά συνέπεια είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση στους ηλικιωμένους και σε εκείνοι μετά από την απόσυρση οινοπνεύματος τέτοια πρόσωπα μπορούν να είναι πιό ευαίσθητα στα δυσμενή αποτελέσματα των ψυχοτροπικών φαρμάκων. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν την πιθανή σπασμολυτική (αντι-σύλληψη) και αναλγητική (painkilling) δραστηριότητα του tianeptine μέσω της άμεσης ή προς τα κάτω διαμόρφωσης των δεκτών αδενοσίνης Α1 (δεδομένου ότι τα αποτελέσματα μπόρεσαν να εμποδιστούν πειραματικά από τους αντιπάλους αυτού του δέκτη).

Προδιαγραφή:

Δοκιμές Προδιαγραφές Αποτελέσματα
Περιγραφή Λευκό στην κιτρινωπή σκόνη, πολύ υγροσκοπικός. Off-white σκόνη, πολύ υγροσκοπικός.
Διαλυτότητα Διαλυτή ουσία Freetly στο νερό και τη μεθανόλη και το διχλωρομεθάνιο Συμμορφώνεται
Προσδιορισμός (1) από το IR, για να ταιριάξουν με τα πρότυπα εργασίας Συμμορφώνεται
(2) δίνει την αντίδραση του νατρίου Συμμορφώνεται
Ακαθαρσίες Α ≤0.1% Μην ανιχνευμένος
Σχετικές ενώσεις Οποιαδήποτε ακαθαρσία ≤0.1% <0>
Συνολικές ακαθαρσίες ≤0.4% 0,25%
Υπόλοιποι διαλύτες Acetidin≤ 0,5% Μην ανιχνευμένος
Dichloromethane≤ 0,06% Μην ανιχνευμένος
Methanol≤ 0,3% Μην ανιχνευμένος
Ακετόνη ≤ 0,5% Μην ανιχνευμένος
Acetonitrile≤0.041% Μην ανιχνευμένος
Ethanol≤0.5% 0,04%
Ν, Ndimethylformamide≤0.088% Μην ανιχνευμένος
Νερό ≤ 5,0% 1.38%
Δοκιμή 99.0%-101.0% (στην άνυδρη βάση) 99.98%
Συμπέρασμα Προσαρμοστείτε σε EP8.0

30123-17-2 νάτριο Tianeptine ερευνητικών καταπραϋντικό φαρμάκων σκονών Nootropic 0

Συσκευασία:

1

30123-17-2 νάτριο Tianeptine ερευνητικών καταπραϋντικό φαρμάκων σκονών Nootropic