Χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ

 

Αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής της φαρμακευτικής πρώτης ύλης κορυφαίας ποιότητας και φαρμακευτικός μεσάζων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦαρμακευτική πρώτη ύλη

Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει

Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει

Flibanserin CAS 167933-07-5 Pharmaceutical Raw Materials For Female Sex Enhance
Flibanserin CAS 167933-07-5 Pharmaceutical Raw Materials For Female Sex Enhance

Μεγάλες Εικόνας :  Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XRD
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 167933-07-5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Inquiry for Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1-2 τσάντα φύλλων αλουμινίου κλ/αργίλιο, τύμπανο 25kg/, όπως απαιτεί
Χρόνος παράδοσης: 1-2days μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 100kg/year
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS Όχι.: 167933-07-5 NameEszopiclone προϊόντων: Flibanserin
Χρήση: Φαρμακευτική πρώτη ύλη Εμφάνιση: άσπρη σκόνη
Δοκιμή: 99% Flibanserin Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Δροσερή ξηρά αποθήκευση εφαρμογή: Φαρμακευτικοί ακατέργαστοι μεσάζοντες
Υψηλό φως:

Πρώτη ύλη Pharm

,

ερευνητικές χημικές ουσίες

Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει

 

 

Εισαγωγή:


Όνομα προϊόντων: Σκόνη Flibanserin
Ένα άλλο όνομα: Bimt 17
Χημικός τύπος: C20H21F3N4O
Μοριακό βάρος: 426.86
Αριθμός CAS: 167933-07-5
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη κρυστάλλου
Αγνότητα (HPLC): 99.0%

 

Το Flibanserin, είναι ένα φάρμακο που εγκρίνεται για την επεξεργασία της προ-menopausal αναταραχής επιθυμίας γυναικών withhypoactive σεξουαλικής (HSDD). Το φάρμακο αυξάνει τον αριθμό να ικανοποιήσει τα σεξουαλικά γεγονότα το μήνα από για το μισό πέρα από το ψευδοφάρμακο από μια αφετηρία περίπου δύο έως τρία. Η βεβαιότητα της εκτίμησης είναι χαμηλή. Οι παρενέργειες του ιλίγγου, της υπνηλίας, και της ναυτίας εμφανίζονται περίπου τρεις έως τέσσερις φορές συχνότερα.

 

Το Flibanserin είναι ένα νέο φάρμακο που ερευνάται για την πρόληψη HSDD στη γυναίκα. HSDD, είναι ένας σχετικά νέος όρος που αναπτύσσεται για να περιγράψει τη σεξουαλική αναταραχή επιθυμίας Hypoactive που σημαίνει βασικά ότι μια γυναίκα της οποίας είναι ειδάλλως υγιούς έχει ένα λείποντας λίμπιντο, ή μια έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας. Οι μελέτες δείχνουν ότι περίπου 10-20% των γυναικών αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και μερικές λένε ότι HSDD ξεπερνά αριθμητικώς τους άνδρες με τα σεξουαλικά προβλήματα. Το Flibanserin είναι ταξινομημένο ως αγωνιστής δεκτών σεροτονίνης 5-HT και μερικός αγωνιστής δεκτών ντοπαμίνης D4. Είναι μη-ορμονικός πράκτορας που αυξάνει στην ουσία την ντοπαμίνη και το noradrenalin μειώνοντας τη σεροτονίνη στον εγκέφαλο. Αυτό σε αντάλλαγμα φαινομενικά έχει μια θετική επίδραση μιας γυναίκας σεξουαλικής που ποθεί ποιος ειδάλλως έλειπε σε αυτήν την περιοχή. Τα οφέλη από το που είναι μη-ορμονικό είναι ότι δεν θα συνδέσει τα προβλήματα με άλλες ορμονικές μεταχειρίσεις όπως μια αρνητική αλλαγμένη διάθεση μεταξύ άλλων ζητημάτων.

 
Λειτουργία:
 
HCL Flibanserin (ΠΑΝΔΟΧΕΊΟ, USAN) (αναπτυξιακό όνομα bimt-17 κώδικα τα προτεινόμενα εμπορικά φίρματα Girosa και Addyi) είναι ένα φάρμακο που μελετάται ως μη-ορμονική επεξεργασία προ-menopausal γυναικών με τη hypoactive σεξουαλική αναταραχή το (HSDD) επιθυμίας. Η ανάπτυξη από Boehringer Ingelheim σταματήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 μετά από μια αρνητική αξιολόγηση από τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων. Τα δικαιώματα στο φάρμακο μεταφέρθηκαν έπειτα στα φαρμακευτικά είδη νεαρών βλαστών, το οποίο συνεχίζει τη αναπτυξιακή διαδικασία φαρμάκων. Στις 4 Ιουνίου 2015, η επιτροπή στο FDA σύστησε την έγκριση του φαρμάκου από 18-6.

 

Εφαρμογή:

 

Το Flibanserin, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται το λίμπιντο για να αυξήσει το θηλυκό λίμπιντο, μειώνει την καταστολή σεξουαλικά - ενεργός σεροτονίνη για να αυξήσει τα επίπεδα ντοπαμίνης που υποκινούν. Το χαμηλό λίμπιντο (HSDD) στις premenopausal γυναίκες παρουσιάζει την καλά αποτελεσματικότητα και tolerability.

Το Flibanserin χρησιμοποιείται για τη hypoactive σεξουαλική αναταραχή επιθυμίας μεταξύ των γυναικών. Εκείνοι που λαμβάνουν την έκθεση flibanserin μια 0,5 αύξηση σύγκριναν με το ψευδοφάρμακο στον αριθμό χρόνων που είχαν «να ικανοποιήσουν τα σεξουαλικά γεγονότα». Σε εκείνοι στο flibanserin ανήλθε από 2,8 έως 4,5 φορές μηνιαίως ενώ οι γυναίκες που λαμβάνουν το ψευδοφάρμακο εξέθεσαν επίσης μια αύξηση «να ικανοποιήσουν τα σεξουαλικά γεγονότα» από 2,7 έως 3,7 φορές μηνιαίως. Η αρχή της επίδρασης flibanserin είδε από τον πρώτο timepoint που μετρήθηκε μετά από 4 εβδομάδες της επεξεργασίας και που διατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου επεξεργασίας.

Η αποτελεσματικότητα του flibanserin αξιολογήθηκε σε τριφασικές 3 κλινικές δοκιμές. Κάθε μια από τις τρεις δοκιμές είχε δύο co-primary σημεία τέλους, ένα για να ικανοποιήσει τα σεξουαλικά γεγονότα το (SSEs) και άλλο για τη σεξουαλική επιθυμία. Κάθε μια από τις 3 δοκιμές είχε επίσης ένα δευτεροβάθμιο σημείο τέλους που μέτρησε τον κίνδυνο σχετικό με τη σεξουαλική επιθυμία. Και οι τρεις δοκιμές έδειξαν ότι το flibanserin παρήγαγε μια αύξηση στον αριθμό SSEs και μείωσε τον κίνδυνο σχετικό με τη σεξουαλική επιθυμία. Οι πρώτες δύο δοκιμές χρησιμοποίησαν ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο για να μετρήσουν τη σεξουαλική επιθυμία, και δεν βρήκαν μια αύξηση. Αυτές οι δύο δοκιμές μέτρησαν επίσης τη σεξουαλική επιθυμία χρησιμοποιώντας το θηλυκό σεξουαλικό δείκτη το (FSFI) λειτουργίας ως δευτεροβάθμιο σημείο τέλους, και μια αύξηση παρατηρήθηκε αυτό το τελευταίο μέτρο. Το FSFI χρησιμοποιήθηκε ως co-primary σημείο τέλους για τη σεξουαλική επιθυμία στην τρίτη δοκιμή, και παρουσίασε πάλι στατιστικά σημαντική αύξηση.

 
Συσκευασία:
 
Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει 0
 
 

Το Flibanserin CAS 167933-07-5 φαρμακευτικές πρώτες ύλες για το θηλυκό φύλο ενισχύει

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: bruce

Τηλ.:: +8618874586545

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς