Χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ

 

Αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής της φαρμακευτικής πρώτης ύλης κορυφαίας ποιότητας και φαρμακευτικός μεσάζων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται στις ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες στη ηπειρωτική Κίνα. Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 95 τετραγωνικών μέτρων, με το καθαρό περιβάλλον και το συμπαθητικό σχεδιάγραμμα. Υπάρχουν διάφορα μεγάλου μεγέθους, μέσου μεγέθους εργαστήρια και QA και ερευνητικό κέντρο με τους προηγμένους εξοπλισμούς.

   

   

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για comoany ή τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!!!!!

   

   

   

 • OEM / ODM

  Η χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ έχει καθιερώσει το ανάμεικτο σύστημα διαχείρισης κατασκευής, το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και το σύστημα υπηρεσιών πωλήσεων. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πελατών, το προσωπικό μας προσπαθεί να καταστήσει όλα τέλεια.

   

   

   

  Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, έχουμε επενδύσει τα μεγάλα κεφάλαια για να καθιερώσουμε ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system για να ασφαλίσουμε την ποιότητά μας. Έχουμε το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometers που πρόκειται υψηλής αποδοτικότητας και υψηλής ευαισθησίας να αναλύσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα. Επίσης, φθάσαμε SGS στα πρότυπα ως ελεγχόμενο προμηθευτή.

   

   

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

   

   

 • Ε & Α

  Η χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ έχει δημιουργήσει ένα καλά-οργανωμένο περιβάλλον της έρευνας και της ανάπτυξης. Με συνολικά 3000 ㎡ του εργαστηριακού διαστήματος, το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με περισσότερες από 200 μηχανές, τις συσκευές και τους εξοπλισμούς υψηλής τεχνολογίας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε ένα μέσο ποσό δύο εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων στο reseach και τις εγκαταστάσεις κάθε χρόνο. Μέσω των προσπαθειών των ετών μας, έχουμε αναπτυχθεί βαθμιαία για να γίνουμε ο κύριος κατασκευαστής των ακατέργαστων στεροειδών σκονών στη ηπειρωτική Κίνα.

   

   

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bruce Lee

Τηλ.:: +8618874586545

Φαξ: 86-27-8321-4688

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς