Χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ

 

Αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής της φαρμακευτικής πρώτης ύλης κορυφαίας ποιότητας και φαρμακευτικός μεσάζων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd
XRD labs
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Μάρκες : XRD
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 70% - 80%


Η χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα 95 στρεμμάτων, η προτεινόμενη κατασκευή των εγκαταστάσεων θα είναι πρότυπα της κκπ, το καθαρό και καθαρό, λογικό σχεδιάγραμμα περιβάλλοντος εργοστασίων, με το μεγάλο και μέσου μεγέθους εργαστήριο παραγωγής και το κατάστημα. Είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο ποιοτικών επιθεώρησης και ερευνητικοου εξοπλισμού κέντρο. Εκείνα τα προϊόντα και της ποιότητας και του τεχνικού περιεχομένου έχουν φθάσει στο εσωτερικό προηγμένο επίπεδο. Τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλη τη χώρα και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νοτιοανατολική Ασία, και ούτω καθεξής.

Το εργοστάσιό μας που επενδύονται βαριά και εργατικό δυναμικό για την έρευνα και την ανάπτυξη για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των λεπτών χημικών ουσιών αγοράς, βιοχημικοί, φαρμακευτικοί μεσάζοντες επίσης άλλα νέα προϊόντα, νέα τεχνολογία. Υψηλού επιπέδου ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, πρώτης τάξεως εργαστηριακός εξοπλισμός, μια καλή ατμόσφαιρα για να εξασφαλίσει δύναμη ερευνητικής και ανάπτυξης Ε&Α, η τρέχουσα παραγωγή των προϊόντων. Η έρευνα και η ανάπτυξη της επιχείρησής μας έχουν φθάσει στο εσωτερικό προηγμένο επίπεδο. Ακόμη και μερικά προϊόντα έφθασαν στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

 

 

Κίνα Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι φαρμακευτικές πρώτες ύλες και φαρμακευτικοί μεσάζοντες. Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε ανεξάρτητα την Ε&Α και να παραγάγουμε μια σειρά των χημικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία φαρμάκων, καθώς επίσης και στις βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας όπως η επιστημονική έρευνα.

 

 

Το εργοστάσιο είναι πλήρως εξοπλισμένο, προηγμένη επιστημονικής και ασφαλούς παραγωγής διαδικασία ομάδων Ε&Α και παραγωγής, στην ακριβή συμφωνία με τα διεθνή ιατρικά πρότυπα.

 

 

Κίνα Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Προκειμένου να γίνουν κατανοητές καλύτερα οι πιό προηγμένων φαρμακευτικών και χημικών τεχνολογίες και οι πληροφορίες, συμμετέχουμε στις εκθέσεις βιομηχανίας κάθε χρόνο και επεκτείνουμε συνεχώς τον επαγγελματισμό των εσωτερικών υπαλλήλων.

 

 

 

Κίνα Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

Κάθε μήνα, θα έχουμε τους πελάτες από την Ευρώπη, την Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία για να επισκεφτούμε το εργοστάσιο και να συζητήσουμε τη διαδικασία συνεργασίας λεπτομερώς. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να συναντήσει τους ξένους πελάτες και να επικοινωνήσει ανεξάρτητα, και πάντα ευρέως εγκωμιασμένος από τους πελάτες.

 

 

Κίνα Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τις καλύτερες φαρμακευτικές πρώτες ύλες και τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε ότι το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας είναι χημική Co. του Χογκ Κογκ XinRunde, ΕΠΕ, για να βοηθήσει άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

 

Κίνα Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για comoany ή τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong XinRunde Chemical Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bruce Lee

Τηλ.:: +8618874586545

Φαξ: 86-27-8321-4688

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς